Table of Contents
Emilia Andrzejewska-Golec, Jacek Świętosławski
|
307-312
|
Maria Charzyńska, Nella Lenart
|
313-320
|
Barbara Gabara, Helena Kubicka
|
321-325
|
Stanisław Grzesiuk, Ryszard Górecki
|
327-341
|
The lectin level and the effect of abscisic acid on hemagglutinating activity during rye germination
Mirosława Ferens-Sieczkowska, Joanna Karczewska, Bronisława Morawiecka
|
343-350
|
Włodzimierz M. Nowak, Maria Gumułka, Bohdan Drożdż, Halina Grabarczyk, Elżbieta Błoszyk
|
351-354
|
Zofia Starck, Barbara Witek-Czcpryńska, Dorota Blancard
|
355-373
|
Maria A. Bobowicz, Anna Radziejewska
|
375-384
|
Maria Mazur
|
385-407
|
Maria Mazur
|
409-422
|
Cezary Werpachowski
|
423-437
|
Krystyna Falińska
|
439-465
|
Krystyna Falińska
|
467-491
|
Maria Olech
|
493-512
|
Leszek S. Jankiewicz
|
439-465
|